четвъртък, октомври 18, 2007

40 мъжки фантазии... и разобличението им


АВИАЦИОННА
Летя със самолет. Умопомрачителното момиче от креслото отсреща ме гледа натрапчиво. След безмълвния диалог ние се уединяваме... в тоалета, къде другаде.
Вътрешният глас: В самолетите седалките са разположени така, че пасажерите не се виждат един друг.

В СТИЛ "БАУНТИ"
С нея сме на необитаем остров. В началото тя е резервирана, но после разбира, че съм мъжа на мечтите и. Още повече, че тук други мъже няма. Под лъчите на залязващото слънце започвам да целувам гъвкавото и тяло...
Вътрешният глас: Няма душ, целите сте в пясък, а и на тебе така ти върви, че можеш да се окажеш на необитаем остров само с Упи Голдбърг.




ГЕРОИЧНА
Спасявам я от нападател (крадец, убиец), и тя ме кани у тях. Сутринта сам започвам да се чувствам жертва на насилие.
Вътрешният глас: Тя сигурно си има гадже. Преди да тръгнеш да спасяваш някоя, попитай я за това.

УЧЕНИЧЕСКА
Учителката по математика е решила, че имам нужда от допълнителни занимания след часовете. Господи, но защо заключва вратата? Не може да бъде! Ирина Владимирова! Какво правите? Ирина Влади...
Вътрешният глас: ...и след това тя ще се прибере при мъжа си, децата си и внуците си.

КУРОРТНА
С жена ми се настаняваме в хотел, където на повечето врати номерата липсват. Връщам се от купона и се хвърлям в леглото. До мен се притиска горещо сексапилно тяло. Луната се показва иззад облак и виждам - това не е жена ми, а блондинката от купона!
Вътрешният глас: А къде ли е в това време жена ти?!

СПОРТНА
Отивам на тренировка и виждам, че в залата загрява треньорката на женската фрупа по аеробика. Тя ме завлича в съблекалнята, за да ми покаже възможностите на тялото си.
Вътрешният глас: Остава само да измислиш защо си отишъл на тренировка. Може би да се похвалиш с размера на шкембето си?

ЖЕЛЕЗОПЪТНА
Жената от съседното купе затваря книгата си и изгася лампата. Секунди по-късно пръстите и разкопчават ризата ми. До сутринта телата ни се движат в такт с потракването на колелата.
Вътрешният глас: Приказка! Но, уви, може да се случи чак когато започнеш да пътуваш в самостоятелно купе.

ПО НАБОКОВ
Такова нещо до сега не ми се е случвало. Тя, изглежда, няма и 15. Изглежда толкова невинна в ученическата си престилка... И ме гледа, като че ли за нея съм господ-бог.
Вътрешният глас: Приятелю, не искам да те разстройвам, но училищните униформи бяха отменени преди повече от 15 години.

ДВОЙНА
Не зная как и от къде, но в леглото ми се озовават голи сестри-близначки в идеална форма. "Ми-и-или", - мъркат те заедно. А аз не съм от желязо.
Вътрешният глас: Това вече ми дойде много. Дай да обявим мораториум върху посещението на порно сайтове. Поне за седмица, а?

НОСТАЛГИЧНА
Бог знае колко години не сме се виждали. Моята първа любов, от шести клас в прогимназията. Ех, ако знаех, че и тя е влюбена в мен... Но по-добре късно, отколкото никога.
Вътрешният глас: От последния училищен звънец минаха вече 20 години. Според тебе, дали тя още си е останала момиченцето с плитките?

КЛАСОВА
На приема се оказвам до жената на известен бизнесмен и политик. За мъжа си тя е само красива вещ, с която да се хвали пред приятелите и партньорите си. Но аз я възприемам по съвсем друг начин. И ето че ние вече правим любов в кулоарите - диво, отчаяно, като за последен път.
Вътрешният глас: Ти май не си на ясно какво означава кулоари. Но за "последния път" - много точно си познал.

КИНЕМАТОГРАФИЧНА
В киносалона до мен седи красиво момиче. Лампите угасват. Изведнъж тя застава на колене и започва да разкопчава панталона ми. "Twentieth sentury fox представя...", - чувам някъде от далеч.
Вътрешният глас: Мисля, че "Twentieth sentury fox" не представя такива неща.

ФУТУРИСТИЧНА
Случило се е най-страшното: на Земята от неизвестна болест са измрели всички мъже. На плещите ми лежи огромна отговорност. Само аз съм в състояние да възстановя човешкия род. Най-красивите жени си записват час при мен за месеци напред. Но точно тази ще приема извънредно. Здравей, Анджелина Джоли.
Вътрешният глас: Ти на собствената си жена не смогваш, а с Анджелина Джоли...

АЗИАТСКА
Да отидеш в Банкок и да умреш от наслаждение! Не съм си и помислял, че местните момичета умеят такива неща. Тайландският масаж - това е... това е...
Вътрешният глас: Само за информация. Най-разпространената болест в Тайланд не е маларията. Обличай се бързо и изчезвай.

МЕДИЦИНСКА
Лежа със счупен крак в болницата. Неделя. Всички други от стаята са изписани. Лекари няма. В цялото отделение сме само двамата - аз и младата сестричка в бяла престилка. Под която, както разбирам току-що, тя не носи нищо.
Вътрешният глас: Дори не можеш да си представиш колко боли да го правиш със счупен крак. Препоръчвам хрема.

РАБОТНА
Миловидна колежка от офиса неочаквано ме кани на рождения си ден. Но когато отивам се оказва, че у тях няма никой освен нас двамата. И няма никакъв рожден ден. Само среща на две копнеещи сърца.
Вътрешният глас: За Мария Петрова от нощната смяна ли става въпрос? Тя копнее за среща вече 30 години. Да не си решил да се занимаваш с благотворителност?

РАБОТНИЧЕСКО-СЕЛСКА
Аз (не питайте как) се оказвам в женското общенитие - единствен мъж на целия етаж. Момичетата до една са здрави румени красавици.
Вътрешният глас: За това ли си мечтаеш, гражданино от селски произход?

ФЕОДАЛНА
"Сър, какво правите, сър ?", - шепне тя, гледайки ме жално със сините си очи. Но аз страстно целувам устните и и тя забравя всичко, отхвърляйки моралните принципи на XIX-ти век.
Вътрешният глас: Така си е, не им е било лесно на крепостните. А и ти май не си със синя кръв.

НАТУРАЛНА
На весела селска сватба приятелка на булката ме кани да се разходим. Завежда ме на сеновала. Тя е със светли коси и големи, стегнати гърди. Новата ми приятелка мирише на прясно окосено сено.
Вътрешният глас: Май по-скоро мирише на здрав бой. Приготви се, студентче.

САДИСТИЧНА
Аз съм маркиз дьо Сад. На гости ми е фаворитката на краля. "Дайте ми ръката си, - казвам и аз на френски - и ще ви прикова към това легло завинаги". "Да, мосю", - отговаря гостенката. Мисли, че се шегувам.
Вътрешният глас: На френски ти знаеш само "мосю, же не манж па сис жур", а това се превежда по друг начин.

СЛУЖЕБНА
Секретарката на шефа е останала да работи до късно, а и аз работя извънредно. Отивам да изпием по кафе и ето че вече сме един върху друг върху бюрото на нашия върховен ръководител.
Вътрешният глас: А, ето на какво се надяваш, работейки всеки ден извънредно! За което дори не ти плащат допълнително.

АВТОМОБИЛНА
Летя по магистралата. "Порше"-то ми се нуждае само от няколко секунди, за да достигне 150... 160... 190... Тя - сладка стопаджийка с червена рокля, гали нежно малкия ми приятел. 190... 200... 210!
Вътрешният глас: Малкият ти приятел наистина не е особено голям - и това е единственият реалистичен детайл в този сценарий.

ИМПРЕСИОНИСТИЧНА
Аз съм Ван Гог. Прекарвам дни и нощи на Хаити. От време на време някоя от знойните хаитянки идва при мен и се съблича, давайки ми да разбера, че копнее за ласките на великия художник.
Вътрешният глас: Напиши 50 пъти: "Никога няма да бъркам Ван Гог с Гоген, а Хаити с Таити".

ИНДИЙСКА
Бях чувал, че индийките не са зле в леглото, но едва сега разбрах защо точно тук е написана "Кама сутра". Тя още сваля бавно сарито си, а аз вече полудявам от желание.
Вътрешният глас: Приятелю, внимавай много. Ако се вярва на боливудските филми, вероятно ще се окажеш изгубения и брат!

ТЕХНОТРОННА
Тя е завързана за леглото, а аз - за платформа, прикрепена към тавана. Платформата ритмично се спуска и издига. Напрежението расте. Тя ме иска безумно, аз нея - също. С невероятно усилие на волята разкъсвам въжетата...
Вътрешният глас: Виж, дали не сме преживели в детските си години психична травма?

АВТОСТОПАДЖИЙСКА
Качвам я и си говорим, тя се смее на шегите ми. Студентка е и пътешества на автостоп. "Между другото, - пита внезапно тя, - какво ще кажеш за един страхотен секс точно сега?" Иска ли питане, аз отбивам в първото разклонение.
Вътрешният глас: Интересно, на колко ли шеги се е смяла преди това тази весела стопаджийка?

ПОЛИГАМНА
Аз съм султан с четиристотин - не, петстотин! - наложници. Старият евнух ми съобщава, че е пристигнало ново попълнение в харема ми. В стаята влиза най-красивото момиче на света. Разкъсвам полупрозрачните и дрехи...
Вътрешният глас: Днес трябва да се срещнеш и с 343, 411 и 465 (вече трета седмица чаакт, между другото). Не се размотавай много.

МИЛИТАРИСТСИЧНА
Аз съм инструктор в израелската армия и имам невероятна мисия - да обуча женска рота на техники за самоотбрана. Горещите еврейски момичета се предават в плен една след друга. Благодарая ти, господи, че под тези зелени униформи си създал такива прекрасни, стройни тела!
Вътрешният глас: Това е латентен хомосексуализъм. А може и да не е латентен...

ПСЕВДОИСТОРИЧЕСКА
"Желязна Маско, - ми казва прекрасната дама, - зная, че кралят постъпи с Вас несправедливо и за това искам да Ви подаря най-скъпото, което имам - своята чест". Тя повдига пищната си пола...
Вътрешният глас: А ти, за проклетия, си със желязна маска.

ВЪНШНОПОЛИТИЧЕСКА
На лицето и има дебел слой пудра. Възпитана е само и единствено да доставя удоволствие на мъжете. Тя е гейша, а аз - посланик. Захвърля кимоното си настрани и като пеперуда кацва на моето стъбло...
Вътрешният глас: Само не и давай Курилските острови!

НОВОГОДИШНА
Самотна новогодишна нощ. На вратата се звъни. На прага стои Снежанка в късо червено палтенце, под което се подават дълги крака. Годината започва добре!
Вътрешният глас: Не си и помисляй да сваляш веригата от вратата - Дядо Мраз се крие отзад с тежък чувал.

ЗАГАДЪЧНА
За рождения ми ден приятелите ми са решили да ми направят необикновен подарък. Завързват ми очите и излизат от стаята. Но не всички. Някой остава. Някой, който ми подарява незабравими усещания. Навярно никога няма да науча коя е била. Катя? Надя? Мими?
Вътрешният глас: Сергей?

МЕЖДУРАСОВА
Дланта ми гали черната и кадифена кожа и аз отново и отново се изпълвам с желание. Няма по-хубаво нещо на света от шоколадово момиче.
Вътрешният глас: Все пак Упи Голдбърг. Така си и знаех.

БИТОВА
Любовта идва когато най-малко я очакваш. Разположението е следното: тя седи върху пералнята, краката и са на раменете ми. Сексът на 1000 оборота в минута е възможен. Доказано от "Зануси".
Вътрешният глас: Възможни усложнения - токов удар, нервен тик, болест на Паркинсон.

007
"- Слушай, Джеймс, - казва тя с акцент, - каква е задачата ти?"
"- Основната ми задача, - отговарям аз, разкопчавайки небрежно сутиена и, - е да правя щастливи прекрасни жени като тебе".
Вътрешният глас: Бонд. Джеймс Бонд. Бостанов. Драган Бостанов. Намери няколко хиляди разлики.

ПСИХОАНАЛИТИЧНА
Тя лежи на кушетката. Психоаналитичен сеанс. Току-що съм я хипнотизирал и смятам да се възползвам от това.
Вътрешният глас: Между другото, това е подсъдно. По новия наказателен кодекс: чл.155, ал.4. Наказва се с лишаване от свобода от три до петнайсет години.

ПРИКАЗНА
Аз съм с маска на мечок. Момичето е с дълги рижи плитки и доверчиви кафяви очи. "Кой ми е ял от чинията?" - ръмжа аз. Разбира се, тя. И за наказание ще спи в моето легло.
Вътрешният глас: Въпросът за психическата травма отпада. Имало е такава - без никакво съмнение.

ПОЛИЦЕЙСКА
Очарователна катаджийка с усмивка изброява нарушенията ми. Освен това ме уведоямва, че много приличам на обявен за издирване престъпник. И започва да ме обискира, приближавайки се бавно, но уверено, към моето мъжко начало.
Вътрешният глас: Очарователна катаджийка - това е по-скоро фантастика. А къде точно е мъжкото ти начало - някъде в долната част на шкембето ли?

МОКРА
Момиче, плуващо в басейн, ме кани да се присъединя към нея. Започваме да си подхвърляме топка - и неочаквано преминаваме към див секс.
Вътрешният глас: Да правиш секс във вода е неудобно. Физически.

ДИСКОТЕЧНА
Разгорещени от танците, ние се оттегляме от дансинга в сенките и се отдаваме на ласки. След половин час се разделяме и дори да се срещнем отново един ден, едва ли ще се познаем.
Вътрешният глас: А на следващия ден виждаш записа от охранителната камера разпространен в интернет.

ГАСТРОНОМИЧЕСКА
Тялото и е покрито със сметанов крем. Ръката ми се хлъзга по плоския и корем. Опитвам се да оближа всичката сметана. И ми се струва, че това е най-сладката жена в живота ми.
Вътрешният глас: Нали те познавам - на края така ще преядеш, че за нищо друго няма да ти останат сили.

НЕВЕРОЯТНА
Някога ще Я срещна. Ще Я обичам повече от живота си и ще живеем дълго и щастливо. И ще умрем в един ден, оставяйки след себе си деца, внуци и правнуци.
Вътрешният глас: Без коментар.

Няма коментари: