петък, май 16, 2014

Best Scary Pranks Gone Wrong Compilation!

Имена...

Кевин Кураний
Германски национал по футбол, с бразилски произход.

Мадуро
Това име е баси ташака… Мадуро е бивш играч на Аякс, а сега е част от защитата на „Валенсия”. Разбира се, какво основно му липсва на един Мадуро- Куро. Имам предвид, че защитникът Куро Торес си „стегна куфарите” и вече не във „Валенсия” и сега най-много Мадуро чувства празнината в отбранителния вал на отбора.

Окака Чука
Футболистът на „Рома” опъна мрежата на ЦСКА в турнира Лига Европа. Емигрантът от Нигерия има сестра и брат. Веднъж като по-малък Окака Чука отишъл при баща си и започнал да вика: „О, тате, о, кака чука, а о, бате гледа!”

Путко Мафани
Това е бившият председател на южноафриканския футболен клуб „Кайзер чийфс”. Оказа се, че треньорът на „Мамелъди съндаунс” Христо Стоичков се е познавал лично с г-н Мафани като редовно се обръщал към него с малкото му име…

Мики Сипилайнен
Футболист на „Тампере”, участвал в най-големия успех на клуба- отстраняването на ФеКа „Левски”. По време на двата мача със „сините” Сипилайнен е контузен. Явно е имал разстройство. Но и без неговото участие, футболистите на „Левски” излязоха от тези два мача като насрани. Сипахте ни, Мики Сипилайнен… с голямата кофайнен.

Таня Путиайнен