сряда, септември 03, 2008

Изгодна оферта

Продавам Volkswagen Golf, 1985.

* Само на 15 Km.

* Използвани скорости – само първа и задна!!!!

* Никога не е карана с висока скорост!

* Оригинални гуми!


* Оригинални спирачки!

* Гориво и масло - оригинал!

* Само един шофьор!

* Собственикът я продава поради смяна на местоработата!





Приложена снимка :

От двете страни на кордата

Няма смисъл да ви обяснявам колко голям Рибар съм. Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата. Три пъти съм минавал детектор на лъжата с този разказ покрай другите разкази, и трите пъти аз преминах, но детектора не можа! Мноу се развалят тези американски машинки, паднаха ми в очите.

Беше сезон, в който на язовира над Кричим (два са, но все колеги сме се насъбрали, та подробностите се знаят) шаранът беше пощръклял за зеленко. На к'во ли не съм ловил шаран, но обичам да експериментирам. Късна зима - ранна пролет, нощ! Марулите са скъпи, щото са оранжерийни, но аз не се цънцаросвам щом всички доводи са в полза на марулята.

Някакъв резен от Луна скъпернически осветява равното огледало на водната повърхност, почти мрак е. Нещо не взима шарана, не искам да минавам на царевица, щото интуицията постоянно ми нашепва в лявото ухо -маруля, маруля, маруля.

Какво търсят жените у мъжете през годините

След многобройни анализи и изследвания е крайно време да разберем какво наистина търсят жените у мъжете през годините, за да можем да изградим у себе си тези черти, които те очакват да открият у нас. За всички, които са изпадали в неудобната ситуация да открият, че с половинката си не говорят на един и същ език, подложени са на постоянния стрес да покриват неуточнени нормативи и страдат от чувството, че колкото и високо да скачат някой все им вдига летвата, световните психолози, психлоси и пр. умни глави са синтезирали следния списък, който да помогне на всички угнетени да постигнат нирвана, тантра, кришна, кама сутра и др. форми на висше духовно просветление.


Какво търси жената в мъжа, оригинален списък (възраст 22)

1. Красив
2. Очарователен
3. Финансово обезпечен
4. Внимателен слушател

Луд руснак се опитва да плува...