вторник, декември 18, 2012

понеделник, декември 17, 2012

Разни....


Написах си CV-то, прочетох го и ми се доплака. 
Може ли такъв прекрасен човек да трябва да ходи на работа?!

Скрити камери

Със сигурност сте попадали на следната скрита камера :





 А ето една интерпретация:

Все още ме учудва на какво е способно човешкото въображение



1. "На 21 декември 2012 г. Земята ще премине през астрономически пръстен,наречен "Photonic Belt". Започвайки с Уругвай в 1:00 през нощта, а след това в Аржентина, Чили, Перу, Колумбия, Мексико по света ще се изключи всичко и в продължение на три дни ще живеем в пълна тъмнина. НАСА потвърди този факт на 4 декември. Казано е, че докато трае абсолютната тъмнина ще почувствате студена светлина.
''Няма да се случи нищо лошо, това е уникален феномен, който се повтаря през всеки 11 хиляди години." Съветват да останете заключени в домовете си, тъй като няма да има електричество.
Ако копирате това съобщение в Фейсбук, ще бъдете спасени и ще имате електричество и интернет през критичните 3 дни, ще имате тонове авокадо,3 еднорози ще ви защитават, армия от елфи, които ще се борят за вас, ангел за демоните и участие в томболата за бронята на Волтрон и древен, оригинален самурайски меч от Солинген."


2.  Вземи най-близкия календар, отвори го на девета страница, откъсни я и я изяж. След това влез във фейсбук и цял ден лайквай снимки на бебета и домашни любимци. Довечера, точно в 20:16 часа, публикувай като статус "Аз съм идиот". Който пръв лайкне статуса ти, е истинският ти баща (съответно майка)...

Before & after