вторник, април 11, 2006

Стартира първата он-лайн секс-игра за много потребители

Нов американски он-лайн проект, който ще бъде пуснат на пазара през лятото, обещава да направи виртуалния секс реалност. В новата интернет-игра ще може да се уреждат срещи, да се флиртува и да се прави секс почти като в реалния живот. Скрит зад маската на виртуалния персонаж играчът може да завърже близки отношения с други участници в играта. При желание играчите могат да преминат във видеочатове или да се срещнат в реална обстановка, съобщава телевизия АВС.

Интернет-игрите, в които хората могат да се потопят в изкуствена реалност съществуват доста отдавна, но те основно са съсредоточени върху виртуалните битки.

Създателите на новия проект Naughty America: The Game, обаче възнамеряват да се съсредоточат върху любовта, отбелязва електронното издание NEWSru. Светът в играта копира реалността. Действието може да се развива в града, предградията или на морския бряг. Персонажът на играча получава нарисувано виртуално тяло, като може да си избере цвят на кожата, тип телосложение, цвят на косата и очите и други параметри на външния вид. По-късно външността може да се променя с виртуални пластични операции или козметика. Също така участниците могат да си обзаведат собствено виртуално жилище, да си купят модерни дрехи и аксесоари.

Запознанствата с други играчи става в местата за развлечения: нощни клубове, кафенета и всевъзможни тематични стаи. Персонажите могат да развиват отношенията си не само у дома, но и в специални публични секс-зони. Имаме каубойска стая, както и стая за заснемане на любителско порно... така че изборът е много по-широк от обичайния: "У нас или у вас?", коментира продуцентът на играта Тина Кортни. Самият процес на любовните отношения ще се представя във вид на графично изображение на екрана, като действията на компютърните персонажи ще бъдат управлявани от играчите.

Ако участниците във виртуалната любов изпитат непреодолимо желание да видят истинските си лица, това може да стане в специални видеочатове в рамките на виртуалната игра.

Информацията е на News.bg.

Няма коментари: