сряда, февруари 22, 2006

За работата и отношението

Когато ви се случи някой ден да си го помислите - МРАЗЯ РАБОТАТА СИ - задължително специалистите психолози и гастроентеролози препоръчват ТОВА:
След работа на път за дома минете през близката аптека и си купете анален термометър, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на фирмата "Johnson and Johnson"!!!!!!
След това се приберете у дома си, заключете вратата, дръпнете щорите и заемете поза Лотус - ако не сте йога - айде нема нужда. Така - вече сте се успокоили и концентрирали - разопаковайте аналното термометърче и го поставете - НЕ в дупенцето си, а на нощното шкафче. Сега извадете внимателно указанията за ползване от опаковката и започнете да ги четете внимателно и не пропускайте дори и ред. Да, вече го забелязахте, нали - на листчето има малък надпис, който гласи: "Every rectal thermometer made by Johnson and Johnson is personally tested."

Е, сега видяхте ли, че има и по - гадна работа от вашата!!!! А я сега си помислете ако работихте за Johnson and Johnson Company, а? Представете си - да стоиш цял ден надупен в някакъв завод и да си тикаш анални термометърчета в дупето - от 08,00 до 17,00, а? Не, това със сигурност не е вашата работа - каквато и да е тя! Затова затворете очи и мислено повторете 5 пъти: Радвам се, че не работя за качествения контрол на Johnson and Johnson Company!!!!!

Казахме 5 пъти!!!!!!

Няма коментари: