1. Вземете от хладилника 10 яйца, сложете на масата оставащите седем и почистете пода, следващия път бъдете изключително внимателен.
2. Вземете купа и счупете яйцата на ръба й, изсипете съдържанието им в купата.
3. Избършете жълтъците от масата, бъдете внимателен. И така, имаме пет жълтъка в купата.
4. Сега вземете миксер, сложете му бъркалките и започнете да разбивате жълтъците. Пробвайте още веднъж да сложите бъркалките: този път да щракнат. Разбивайте.
5. Измийте си лицето, шията, ръцете и гърба, изчистете жълтъка от ушите си. Сега имате два разбити жълтъка, колкото и ни трябват за пая.
6. Облепете стените и пода на кухнята с вестници, покрийте мебелите с някаква тъкан.
7. Време е да извадим брашното, изсипете 200 г в чаша, след това го сложете в купата при жълтъците. Оставащите 800 г съберете внимателно обратно в пакета.
8. Убеждавайки се в това, че подът и тапетите са облепени с вестници, започнете да разбивате. Вземете си душ.
9. Вземете 4 големи ябълки и остър нож, предварително изтичайте до аптеката и купете йод, лепенки и бинт. Време е да пристъпите към почистването на ябълките.
10. Обработете палецът с йод и го бинтовайте. Нарежете ябълките на кубчета и помнете: трябват ни 2 ябълки, така че в процеса на приготвянето може да изядете само половината.
11. Обработете с йод показалеца и средния пръст.
12. Единствената останала и вече нарязана ябълка сложете в купата, съберете от пода падналите парченца, измийте ги.
13. Разбийте всичко с миксера. Измийте хладилника, после като засъхне е невъзможно.
14. Сега изсипете съдържанието в тавичка и сложете във фурната.
15. Почакайте час и, не забелязвайки видими изменения, включете фурната.
16. Събуждайки се не звънете на "112", отворете прозореца и фурната.
17. След всичко преживяно можете да преминете към приготвянето на свински ребърца. Отидете на пазара и купете свински ребърца, сатърче, дървена ръка и папагал, който псува професионално. Успех!...
Няма коментари:
Публикуване на коментар