вторник, януари 29, 2013

Как да си направим вагина в домашни условия


Ако си имате гадже или сте женени, този текст очевидно не е за вас. Или пък е точно за вас, защото ви е омръзнало да правите секс все с една и съща ваг... ъъъ жена, де. Няма значение, щом сте мъже, значи е абсолютно наложително да се научите да си майсторите разни неща. Ето няколко предложения, които са дадени от потребители в разни форуми. Честно казано, не сме пробвали нито един от вариантите, затова не гарантираме, че няма да пострадате. Бъдете умни, макар и възбудени.
Нямате идея какви неща можете да прочетете в някой форум под въпрос от сорта на "Как да си измайсторя вагина в домашни условия?". Е, време е да разберете.

Грънци
"Намерете си глина. Сложете си презерватив. Оформете глината около пениса си и ще видите, че чувството е много близко до истинското."

Pringles
"Намерете си кутия от чипс Pringles (сещате се, онези с цилиндричната форма) и я напълнете с памук. Вземете найлонов плик и метла (или дръжка на парцал, каквото и да е с форма, наподобяваща пенис) и ги пъхнете в кутията, оформяйки дупка в памука. Извадете метлата и в оформилия се отвор сложете лубрикант или лосион за тяло. Хубавото в случая е, че кутийката от Pringles е за многократна употреба."

Плюшено мече
"Намерете плюшено мече с подходящ размер. Направете отвор на място по избор. Имайте предвид, че мечето не бива да е прекалено малко. Освен това е изключително важно пълнежът му да е от меки частици."

Желе
"Намерете ръкавица, напълнете я с желе, затоплете я и пъхнете пениса си в нея."(Сега, тук ние имаме няколко въпроса - какво желе: портокалово ли, ягодово ли? И каква ръкавица: гумена ли, латекстова ли, кожена, плетена... А и колко да я напълним - догоре ли, наполовина ли... много въпроси и нито един еднозначен отговор.)

Бананче
"Звучи странно, но този подход си го бива. Опитайте се да обелите банана без много да разкъсвате обелката му. И после не е нужно да ви казваме какво да правите..."

Майсторски
"Купете си от онези пликчета с мехурчета, както и кухненско фолио. Увийте здраво плика с мехурчетата около пениса си и го затегнете с фолиото, без да затягате прекалено. Пъхнете цялото чудо в един чорап и използвайте лубрикант или лосион за тяло."

Е, страхотни неща се намират из форумите в наши дни, а? Чудно. Ако някой от методите вземе, че ви се получи и дори успее да ви достави удоволствие, пишете ни точно кой и какви подобрения сте му направили. Мерси.
Източник: div.bg

Няма коментари: