вторник, май 15, 2007

M$ поддръжка

Въпрос към Microsoft:
Уважаеми специалисти,
Кажете моля ви, мога ли да повредя елементите на Desktop-а на Windows98, ако трия екрана на монитора със суха гъба?
Предварително благодаря,
Александър


Уважаеми Александър!
Благодарим ви за вашия мейл до служба поддръжка!
Преди всичко бих искал да изразя дълбоката си признателност за покукпата ви на нашия програмен продукт и използването на Desktop. Надяваме се, че и за в бъдеще ще получавате от нас полезна информация, затова при възникването на каквито и да е проблеми, ви молим незабавно да се обръщате към нашия отдел поддръжка.
За огромно съжаление, завеждащия отдел DeskTops сега е в отпуска, а в моят отдел се провежда включването на компютрите в мрежа и операцията Reset. Само че, философията на компанията е такава, че не можем да не отделим внимание на нечие питане. Относно вашия проблем, предлагам ви да тествате вашата гъба на тилната част на монитора, без да докосвате екрана. Ако при това, програмното оборудване не издава някакви звуци и програмата се отваря безпроблемно, то най-вероятно гъбата не създава някакви електромагнитни полета, които биха могли да повредят интерфейса, а също да изведат от строя зареждащата област на диска.
Ако компютърът е мрежови повторете същата операция с другите свързани към мрежата устройства, ако компютъра е включен към Интернет, не забраяйте да известите за началото на операцията своите бизнес партньори, а също така вашия Интернет провайдер. После, ако нямате зареждаща дискета, съветваме ви да я създадете, тя ще ви потрябва за ликвидирането на възможните неизправности. Също така ви съветваме да създадете резервно копие копие на диска и временно да го отстраните от системния блок. Ако нямате информация от производителя на гъбата относно нейната съвместимост със системното обурудване Intel, поискайте факс с писмено потвърждение с подписа на директора на завода.
Цялата операция по отделянето на прахта трябва да се извършва с много внимателни плавни движения. Ще ви разкрия една малка тайна - сътрудниците на корпорациата Microsoft предпочитат просто да издухват прахта от мониторите, без да използват допълнително оборудване от рода на гъби, тъй като са изготвени от конкуренти на Microsoft и могат да нанесът силна вреда на корпорацията.

Няма коментари: